ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μεταφορά Απο / Προς Λιμάνι

Αναλαμβάνουμε την έγκαιρη, άνετη και ασφαλή μεταφορά σας απο το λιμάνι σε οποιοδήποτε προορισμό επιθυμείτε καθώς και απο οποιοδήποτε μέρος του νησιού στο λιμάνι της Σαντορίνης, Αθηνιό. Ο οδηγός μας θα σας περιμενει στο λιμάνι για να σας υποδεχθεί και να σας βοηθήσει με τις αποσκευές σας αποφεύγοντας την φασαρία, την ταλαιπωρία και την αναμονή.

Ιδιωτική μεταφορά οπουδήποτε στο νησί

Μετακινηθείτε άνετα, διακριτικά και με στύλ στα αξιοθέατα, στις παραλίες, στις υποχρεώσεις σας ή για ειδικές περιστάσεις.

Μεταφορά γκρουπ για γάμους ή άλλες εκδηλώσεις

Αναλαμβάνουμε την μετακίνηση των καλεσμένων σας στην εκκλησία ή / και στην αίθουσα εκδηλώσεων χωρίς να έχετε το άγχος της μεταφοράς τους. Μπορούμε να τους παραλάβουμε απο διαφορετικά σημεία καθώς επίσης να τους επιστρέψουμε σε διαφορετικά καταλλυματα. Επίσης, οργανώνουμε την μετακίνηση των συνεργατών και των πελατών σας για τις εταιρικές σας συναντήσεις, εκδηλώσεις κτλ.

Μεταφορά στα αξιοθέατα του νησιού

Εσείς επιλέξτε τι θέλετε να δείτε και εμείς θα το κάνουμε πραγματικότητα. Αναλαμβάνουμε να σας μεταφέρουμε σε όποιο αξιοθέατο του νησιού επιθυμείτε (σε ένα και περισσότερα) για πιο άνετη και γρήγορη ξενάγηση.